Pesukoneasennukset ja muut asennuspalvelumme Hyvinkään seudulla

Yhteydenotto

Kodintek Oy:n kysytyimpiin palveluihin kuuluvat muun muassa televisioiden, niiden lisälaitteiden ja monien kodinkoneiden asennukset, kuten pesukoneasennukset. Muista kodinkoneasennuksien lisäksi kätevät kuljetuspalvelumme. Mikäli palvelumme Hyvinkään ja Riihimäen lähiseudulla kiinnostavat, ota meihin yhteyttä jo tänään!

Astianpesukoneen ja lieden asennusta keittiössä.

Kodinkoneasennukset

Kysytyimpiin palveluihimme kuuluvat erilaiset kodinkoneasennukset, esimerkiksi pesukoneasennukset. Kodintek Oy:n asiantuntevat asentajat laittavat turvallisesti toimintakuntoon myös esimerkiksi astianpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, liedet, erillisuunit ja -tasot sekä kiukaat. Kodintek Oy:llä on sähköurakointilupa, eli työntekijämme tekevät vaativatkin asennukset, esimerkiksi uunien asennukset, asiantuntemuksella.


Sinun ei tarvitse kärsiä esimerkiksi rikki menneen pesukoneesi vuoksi pitkään. Voit saada uuden kodinkoneesi asennuksen kauttamme jopa saman tai seuraavan päivän aikana.

Ota yhteyttä
Kotiteatterijärjestelmän johtojen järjestelyä.

TV-laitteiden ja lisälaitteiden asennukset

TV:n lisälaitteet ja järjestelmät vaativat asiantuntevan asennuksen.


Kodintek Oy asentaa kotiisi erilaiset TV:t ja niiden lisälaitteet varmasti, laadukkaasti ja huolella. 

Ota yhteyttä
Kodinkoneita: jääkaappi, lämpöpatteri, uuni, silitysrauta, mikroaltoouni, pyykinpesukone ja ilmastointilaite

Kodinkoneiden kuljetuspalvelut

Onko uuden kodinkoneen kuljetus sinulle ongelma? Me autamme sinua, sillä Kodintek Oy tarjoaa kodinkoneiden asennusten lisäksi asiakkailleen kodinkoneiden kuljetuspalvelun. Jos käytössäsi ei ole autoa tai aikataulusi ei salli kodinkoneiden noutoa, me tuomme ne kätevästi kotiisi. Ota meihin yhteyttä, niin etsimme aikatauluihisi sopivan toimitusajan.


Kuljetuksen jälkeen voimme hoitaa tarvittaessa myös kodinkoneiden ja kodintekniikan asennuksen. Jos tarvitset uuden laitteen rikkoontuneen tilalle saman tien, muista, että voimme usein järjestää uuden kodinkoneen kuljetuksen jo samalle päivälle.

Ammattitaitoista astianpesukoneen asennusta kotona.

Valmistaudu kodinkoneen asennukseen

Kodintek Oy:n asentajat saapuvat asiakkaidensa luo sovittuna ajankohtana, sovitun aikahaarukan sisällä. Meille on hyvä kertoa asunnon tarkat tiedot ja esimerkiksi se, onko taloyhtiössä ovisummeri tai hissi. Tiloissa, jonne kodinkoneesi asennetaan, lattiat on hyvä suojata ennen asentajan tuloa. Mikäli tilaat esimerkiksi pesukoneasennuksen, muista tarkistaa, että kodinkoneelle varattu tila on tarpeeksi suuri.


Viemme mielellämme vanhat kodinkoneesi mukanamme kierrätykseen lisämaksua vastaan. Kierrätykseen lähtevät kodinkoneet kannattaa valmistella kuljetusta varten jo etukäteen.