Kodinkoneasennukset yritysten tarpeisiin Hyvinkäällä, Riihimäellä sekä lähiseuduilla

Yhteydenotto

Kodinkoneasennukset yrityksille kuuluvat Kodintek Oy:n palvelutarjontaan Hyvinkäällä ja lähiseuduilla. Olemme luotettava yrityskumppani. Hoidamme ammattitaidolla erilaisten kodinkoneiden ja kodinteknisten laitteiden kuljetukset ja asennukset yrityksesi puolesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Yritysten luotettava kumppani kodinkoneasennuksissa

Kodintek Oy ei tee kodinkoneiden asennuksia ainoastaan yksityishenkilöille, vaan toimimme yhteistyössä myös muiden yritysten kanssa. Tarjoamamme yrityspalvelut – esimerkiksi kodinkoneasennukset yrityksille – voivat kiinnostaa sinua, mikäli etsit luotettavaa yhteistyökumppania sähkölaitteiden asennuksiin tai kuljetuksiin.


Haluatko täsmällisen ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanin, joka pitää yrityksesi maineen korkealla ja asiakkaistasi hyvää huolta? Kodintek Oy:n tiimillä on pitkä kokemus kodinkoneasennusten alalta, ja olemme sähkölaitteiden asennusten ammattilaisia. Joustava työskentelytapamme voi olla helposti yhdistettävissä myös sinun yrityksesi tarpeisiin.


Palvelemme etenkin suuria kodinkonemyymälöitä Hyvinkään ja Riihimäen seudulla sekä lähialueilla. Nykyiset yritysasiakkaamme ovat tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme, sillä tiimityötä tehdään hyvässä hengessä ja laadusta tinkimättä. Työmme laatuun liittyvien reklamaatioiden määrä on hyvin alhainen.


Yritysten kanssa tehdyt yhteistyösopimukset ovat aina yksilöllisiä ja yhteistyön ehdot neuvoteltavissa. Keskustelemme Kodintek Oy:ssä mielellämme yhteistyömahdollisuuksista yrityksenne kanssa. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä!

Tätä me teemme: kodinkoneasennukset ja kuljetukset

Kodintek Oy tekee kodinkoneiden ja kodintekniikan asennukset asiantuntevasti ja turvallisesti. Lisäksi myös kuljetamme kodinkoneita ja sähkölaitteita asiakkaillemme joustavin aikatauluin.


Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa:


kodinkoneasennukset, esimerkiksi pesukoneiden, astianpesukoneiden, jääkaappien, pakastimien, liesien, uunien ja kiukaiden asennukset.


televisioiden ja niiden lisälaitteiden asennukset.


Kuljetuspalvelut, eli tarjoamme kodinkoneiden asennusten lisäksi kodinkoneiden ja muiden kodin sähkölaitteiden kuljetuspalvelun. Kuljetuksen jälkeen hoidamme ammattitaidolla myös kodinkoneiden ja kodintekniikan asennuksen.